Over Elise

Hallo, Ik ben Elise!

http://elisezwemt.nl/themes/hjp-elisezwemt//assets/images/elise.png

GEEN INDIVIDUELE LESSEN IVM CORONA.

Zwemmen is heel gezond, maar contacten met een geringe afstand zijn dat op dit moment niet altijd . Om anderen en mezelf te beschermen zal ik daarom de komende weken geen individuele zwemlessen geven.  Zodra hier verandering in komt zal ik dit laten weten via deze site en social media.

Wat?

Bij Elise Zwemt kun je terecht voor individuele zwemlessen. Zwemmen is een heerlijke manier om te ontspannen én aan je conditie te werken. Toch vindt niet iedereen het gemakkelijk zwemmen te leren. Soms zitten nare ervaringen of angst voor het water in de weg. Bij Elise Zwemt leer je in het tempo en met de benadering die bij jou past je angsten te overwinnen. Om zo (beter) te leren zwemmen.

Waar?

Iedere donderdagavond vanaf 18:00 uur geef ik les in zwembad Scharlakenhof aan de Geertsemaweg 3A, 9751 XA in Haren. Na een kennismaking maken we een plan. Wat wil je leren en hoeveel tijd wil en kun je daar in investeren? We spreken een aantal lessen af en je betaalt vooraf via een strippenkaart. Meer informatie vind je ook in de Algemene voorwaarden.

Hoe?

Uiteraard beschik ik over alle vereiste diploma’s. Maar door de jaren heen heb ik ook mijn eigen methode ontwikkeld. Een methode waar ik in geloof en waar mijn leerlingen blij mee zijn. Door mijn individuele benadering kan ik met jou op zoek naar wat voor jou het beste werkt. We werken naar een haalbaar doel. Dat kan een diploma zijn, maar ook het verbeteren van je slag.

Zwemles en begeleinding op maat!

Interesse?

Neem contact op om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Of gewoon voor een gesprek bij het genot van een kopje koffie of thee.

+31 6 49 87 40 28

Of stuur een berichtje:

Ik hoop dat wij spoedig kunnen samenwerken.