Mijn werk

Elise Zwemt

Individueel zwemles

Heeft uw kind moeite met zwemles in groep en heeft hij baat bij een individuelere aanpak bij zwemlessen. Ik heb een ruime ervaring met het geven van zwemles voor kinderen met bijvoorbeeld ADHD of ASS.

Zwemmaatje

Heeft u al jaren niet gezwommen en wilt u het weer oppakken, maar voelt u een drempel omdat u onzeker bent over uw zwemcapaciteiten of gaat u liever niet alleen? Dan kan ik uw zwemmaatje zijn.

Volwassenen

Kunnen zwemmen wordt over het algemeen beschouwt als net zo normaal als lopen, horen, zien of praten. Niet kunnen zwemmen wordt ook vaak als een punt van schaamte gezien. Toch kunnen er een heleboel redenen zijn waarom mensen niet kunnen zwemmen. Waterangst, geen zwemles als kind ontvangen, ziekte.

Veel mensen beschouwen het als een grote bevrijding als ze uiteindelijk de stap durven te zetten om alsnog zwemlessen te nemen. 

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van volwassenen met het behalen van hun zwemdiploma's en neem de tijd om u te laten wennen aan het water en u het plezier in zwemmen te laten ervaren.